75-jarig bestaan

Beste leden, supporters, vrijwilligers, dorpsgenoten en iedereen die TPO een warm hart toedraagt.

In februari 2021 bestaat onze mooie club 75 jaar en dat moet uiteraard gevierd worden. Op het moment dat wij gaan feesten hopen we dat de vervelende Corona periode achter de rug is. Kortom wij zijn positief ingesteld.

Er is inmiddels een jubileum comité samengesteld. Het comité bestaat uit de volgende personen: Jessica de Visser, Jaap de Visser, Jermain van Run, Henk van Boxel, Jan Eestermans, Michiel Verstappen, Ludo van Gils en Meindert Bijleveld.

Dit comité is al 3 keer bij elkaar geweest en de grote lijnen zijn inmiddels vastgesteld. Het jubileumfeest zal gaan starten op donderdag 13 mei 2021 en eindigt op zondag 16 mei 2021. Kortom blok deze dagen vrij, ga niet op vakantie maar ben erbij. Dit festijn wil je niet missen!

Het festijn zal worden gehouden in een grote tent op het terrein van vv TPO.

Op donderdag 13 mei starten we met het Jan van Gils toernooi en na afloop van dit toernooi volgt er een feestavond in de tent. Tijdens de feestvond zal er een DJ aanwezig zijn.

Op vrijdag 14 mei speelt ons eerste elftal tegen Oud-PSV en na deze wedstrijd volgt er wederom een feestavond in de tent. Tijdens deze feestavond zal er een DJ aanwezig zijn en nog een geweldige artiest.

Zaterdagochtend 15 mei start met een voetbalclinic. Voor deze clinic worden uiteraard de jeugdleden van de combi VOV-DHV-TPO uitgenodigd. Daarnaast zullen ook de leerlingen van de basisschool uit Langeweg, Zevenbergschen Hoek en Moerdijk voor deze voetbalclinic worden uitgenodigd.

Op zaterdagmiddag 15 mei wordt er een wedstrijd gespeeld door het huidige dameselftal tegen het "oude dames elftal". Daarnaast zal het 2e elftal een wedstrijd spelen tegen het 3e elftal.

De avond wordt voortgezet in de feesttent met uiteraard een DJ, diverse artiesten en voor de avond volgt nog een hele, leuke invulling.

Zondag 16 mei staat in het teken van een reünie. Wij hopen dat er op deze dag heel veel leden maar ook oud-leden en oud trainers aanwezig zullen zijn. Sterke verhalen van vroeger aanhoren en uiteraard nog veel meer. Kortom het verzoek aan een ieder om oud leden hiervan op de hoogte te stellen.

Wij als comité gaan verder met het invullen van alle details die bij een mooi jubileumfeest horen en we gaan er met z'n allen een TOP feest van maken.

Wij houden jullie op de hoogte en nogmaals blok deze dagen vrij, ga niet op vakantie maar ben erbij. Dit festijn wil je niet missen!

Hebben jullie vragen of opmerkingen neem dan contact op met 1 van de leden van het jubileum comité.

Namens het jubileum comité

Meindert Bijleveld