Nu het corona virus ook in Nederland is geconstateerd, krijgen wij de vraag of dit gevolgen heeft voor de trainingen en wedstrijden.

vv TPO volgt de adviezen van de officiële instanties: het RIVM en GGD.

Ook de KNVB staat in nauw contact met het RIVM en de GGD en de ministeries die met deze problematiek bezig zijn. De KNVB houdt alle berichten nauwlettend in de gaten. Mochten er vanuit de overheid maatregelen worden opgelegd die mogelijk ook het voetbal raken, dan laat de KNVB dat zo spoedig mogelijk weten.

De advisering van het RIVM luidt op dit moment als volgt:

- Voel je je gezond, ben je niet verkouden, hoest je niet, heb je geen klachten aan je luchtwegen en heb je geen koorts dan is trainen en spelen geen probleem.

- Ben je recent in een risicogebied geweest meld dit dan bij je leider of trainer. Zeker als het zeer recent is geweest, adviseren we je niet te gaan spelen ondanks dat je geen klachten hebt.

- Drink niet uit elkaars fles of bidon, maar neem je een eigen drinkfles mee.

- Schud elkaar niet de hand. Ook niet voorafgaand aan een wedstrijd.

- Was je handen regelmatig.

- Nies in je elleboog en gebruik papieren zakdoekjes.

- Volg verder de aanwijzingen van de trainers en leiders goed op.

Momenteel zijn er geen gevallen bij vv TPO bekend, dus leggen wij geen beperkende maatregelen op.

Zie voor actuele informatie over het corona virus de website van het RIVM en KNVB:
https://www.rivm.nl/nie…/actuele-informatie-over-coronavirus

https://www.knvb.nl/…/het-coronavirus-en-het-amateurvoetbal…

Alvast bedankt iedereen voor begrip en medewerking,

Bestuur vv TPO

Het RIVMRijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu krijgt veel vragen over het nieuwe coronavirus COVID-19. Hier vind je actuele informatie over het coronavirus .
rivm.nl
 
Het RIVMRijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu krijgt veel vragen over het nieuwe coronavirus COVID-19. Hier vind je actuele…
Het RIVMRijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu krijgt veel vragen over het nieuwe coronavirus COVID-19. Hier vind je actuele informatie over het coronavirus .