Jan van Gils  geboren:20-1-1964 overleden 27-2-2015

Vrijdag bereikte ons het droevige bericht dat op 51 jarige leeftijd Jan van Gils is overleden. Na een strijd van 3 jaar kon hij deze wedstrijd niet winnen.

Jan is jarenlang een vertrouwd gezicht geweest bij T.P.O, eerst als actief voetballer daarna als leider, lid van de sponsorcommissie, maar vooral als mens betrokken bij Moerdijk en v.v. T.P.O.

Als Jan op het voetbalveld kwam had hij voor een ieder belangstelling,en maakte met een ieder graag een praatje. Als er iets georganiseerd moest worden werd er nooit tevergeefs een beroep op hem gedaan. Als leider had hij ook zijn eigen regels waarbij respect voor elkaar wel het belangrijkste was.

Voor de mensen die hem minder konden was hij de man met de grote mond, de mensen die hem beter kenden wisten dat hij een klein hartje had en ook op de goede plaats.  Wij wensen namens het bestuur,spelers en begeleiding  Hermien, zijn kinderen en verdere familie leden heel veel sterkte in deze moeilijke tijden.

Het afscheid van Jan zal plaatsvinden op vrijdag 6 maart om 14.00 uur in Stichting Cultureel Klundert, Molenstraat 31 te Klundert.

Na de plechtigheid wordt Jan in besloten kring begraven op de RK Begraafplaats te Moerdijk.

Na terugkeer van de begrafenis is er gelegenheid tot persoonlijk condoleren in Stichting Cultureel Klundert.